با انواع هولدر موبایل آشنا شوید!
تیم تولید محتوا |
یکشنبه 21 دی 1399 - 22:54
هولدر یا پایه نگهدارنده تلفن همراه به ابزارهای کوچک اما کاربردی گفته میشود که به کاربران در نگهداری و استفاده صحیح از دستگاههای هوشمند تلفن همراه کمک چشمگیری میکند. پایههای نگهدارنده به گونهای طراحی شدهاند که به راحتی بتوان آنها را بر روی سطوح سخت همانند میز کار، میز طراحی و داشبورد ماشین قرار داد؛ به این ترتیب میتوانید از تماشای ویدیوهای آموزشی یا طنز لذت ببرید، یا در طول مسیر رانندگی با استفاده از اپلیکیشنهای مسیریابی به راحتی مقصد مورد نظرتان را پیدا کنید، همچنین به کمک هولدر موبایل میتوانید در کنار سایر اعضای خانواده به تماشای عکس بپردازید.
شاید برخی تصور کنند که هولدر موبایل یک ابزار غیرکاربردی است و خرید آن صرفا هدر دادن پول است، اما این تصور غلط ناشی از عدم آگاهی در مورد نحوه انتخاب هولدر مناسب با توجه به نیاز هر کاربر است. در صورتی که نیاز کاربر به درستی شناسایی شود و بر اساس آن بهترین هولدر موجود در بازار انتخاب شود، متوجه میشوند بدون شک این ابزار ارزش خرید را دارد. به منظور رفع تمام این تردیدها در ادامه این نوشتار سعی داریم به شما توضیح دهیم که چرا هر کاربر تلفن همراه لازم است حداقل یک هولدر موبایل داشته باشد و قبل از خرید باید روی چه ویژگیهایی تمرکز کنید.
برای مطالعه بیشتر: هر آنچه که باید در مورد برند بیسوس (Baseus) بدانید!
چرا باید از هولدر موبایل استفاده کرد؟
کلمه پایه نگهدارنده یا هولدر خود گویای همه چیز است، این ابزار جانبی دستگاههای هوشمند اغلب دارای یک قفل به صورت گیرهای یا آهنربایی است که از آن برای ثابت نگه داشتن پایه بر روی میز استفاده میشود تا بتوان به کمک آن گوشی هوشمند یا تبلت را نگه داشت.
99 درصد پایههای نگهدارنده تلفن همراه برای خودرو قابل استفاده هستند. در اغلب خودروهای موجود جایی برای نگهداری گوشی تلفن همراه به صورت ایمن تعبیه نشده است. اگر گوشی را بر روی سینه ماشین قرار دهید، ممکن است به محض حرکت گوشی بلغزد و به پایین بیفتد که در گاهی موارد منجر به خرابی یا شکستن گوشی میشود. ایده اولیه ساخت ابزارهای نگهدارنده تلفن همراه از همین جا به ذهن توسعهدهندگان هولدر خطور کرد. به منظور محافظت از دستگاههای هوشمند در برابر سقوط به خصوص با افزایش قیمت دستگاههای هوشمند این موضوع بیشتر مورد توجه قرار گرفت و ابزارهای مختلفی به بازار معرفی شد.
به لطف برنامههای کاربردی مدرن و اتصال قابلاعتماد به اینترنت، رفتهرفته نقش تلفنهای هوشمند در برنامههای مسیریابی، دشکمها (دوربینهای جانبی مخصوص نصب در داخل ماشین مقابل راننده) و نمایشگرهای تلویزیونی پررنگتر شد. به همین دلیل، نیاز کاربران به هولدرهای تلفن همراه نیز تشدید شد.
پس از مدتی، با توسعه دوربینهای تلفنهای هوشمند مردم به جای دوربینهای عادی از دوربینهای قوی گوشیهای هوشمند برای گرفتن عکس یا ضبط فیلم و ثبت خاطرات خود استفاده کردند. این دوربینهای هوشمند نیاز به جایی برای ثابت ماندن داشتند، هولدر موبایل به حل این مشکل کمک کرد. یکی از هولدرهای معروف و بسیار کاربردی چوبهای سلفی یا همان مونوپاد را میتوان نام برد.

در خانهسازی مدرن و هوشمند امروزی، اغلب طراحان داخلی جایی برای نگهداری تلفنهای هوشمند بر روی میز کار یا میز نهارخوری بسته به نیاز کاربر طراحی میکنند. بنابراین اعضای خانواده به راحتی میتوانند فیلم تماشا کنند یا دستور پختهای جدید را امتحان کنند یا با دوستان خود تماس تصویری برقرار کنند. دیگران نگران سررفتن غذا نباشید، دستهای شما آزاد است و با خیال راحت میتوانید همزمان چندین کار را انجام دهید.
ویژگیهای اصلی هولدر موبایل
برای انتخاب صحیح هولدر تلفن همراه قبل از هر چیزی بهتر است که به وضوح محل قرارگیری نگهدارنده و کاربری آن را مشخص کنید. سپس بر حسب نیاز خود بهترین هولدر موبایل موجود با ویژگیهای کاربردی را انتخاب کنید. بسته به نوع پایه انواع مختلفی از هولدرها در بازار موجود است که در ادامه محبوبترین و کاربردیترین هولدرها را معرفی خواهیم کرد.
انواع هولدر موبایل
محل قرارگیری و نحوه نصب انواع هولدر موبایل
یکی از آیتمهای بسیار مهم در انتخاب هولدر، نحوه نصب و قرارگیری آن بر روی سطوح مختلف است که البته تا حد زیادی بستگی به اندازه هولدر دارد. اگر شما بر روی میز کار خود یا در داشبورد ماشین فضای زیادی در اختیار ندارید، بهتر است از هولدرهای مغناطیسی استفاده کنید. اما اگر از نظر فضایی محدودیتی ندارد و میخواهید از هولدر خود به عنوان یک المان تزئینی استفاده کنید، بهتر است به سراغ انواع هولدرهای مکانیکی یا اتوماتیک بروید.
فارغ از نحوه نصب، تمامی هولدرهای تلفنهای هوشمند را میتوان به صورت زیر دستهبندی کرد:
- هولدرهای مغناطیسی: یکی از متداولترین روشها برای قرار دادن تلفن همراه بر روی پایههاست. یک آهنربا بر روی پایه نگهدارنده تعبیه شده است و آهنربای دوم بر روی قاب گوشی هوشمند چسبانده میشود. به محض نزدیک شدن گوشی به پایه آهنربا یکدیگر را جذب میکنند. به این ترتیب تلفن به طور کاملاً ایمن نگهداری میشود. بسیاری از رانندگان استفاده از هولدرهای مغناطیسی را ترجیح میدهند چون هم به راحتی تلفن بر روی آن نگهداشته میشود و هم نیازی به هیچ گونه تنظیمات اضافی ندارد.
- هولدر با قفل اتوماتیک: بسیاری از افراد بر این باورند که مطمئنترین روش برای قرار دادن تلفن همراه به خصوص در خودرو استفاده از هولدرهایی با گیرههای جانبی است. دو گیره جانبی به طور خودکار گوشی همراه را محکم نگه میدارند. در این مدل کمی بیرون آوردن گوشی از پایه نگهدارنده دشوار خواهد بود و نیاز به اعمال نیرو و فشار دارد. با این وجود برخی از مدلهای موجود در بازار دکمههای ویژهای برای بیرون آوردن تلفن همراه تعبیه شده است. به محض فشار دادن این گیرهها گوشی به راحتی خارج میشود.
- هولدرهای الکترومکانیکی با قفل خودکار: این نوع از هولدرها دارای یک سنسور حرکت داخلی هستند. زمانی که گوشی به نگهدارنده نزدیک میشود، گیرههای آن به طور خودکار باز میشود و به محض قرار دادن گوشی بر روی هولدر گیرهها به صورت خودکار بسته خواهد شد. اغلب این مدل از شارژ بیسیم نیز پشتیبانی میکند. البته باید این نکته را مد نظر داشت که هولدرهای الکترومکانیکی با قفل خودکار برای کار کردن نیاز به برق دارند، به همین دلیل لازم است به فندک سیگار ماشین متصل شوند.

کلام آخر
انتخاب صحیح یک نگهدارنده گوشی تلفن یک رویه کاملاً شخصیسازی شده است و کاملاً بستگی به نظر کاربر و نیاز وی دارد. در این نوشتار سعی کردیم محبوبترین و کاربردیترین هولدرهای موجود در بازار را با جزئیات شرح دهیم. هماکنون شما میتوانید با بررسی انواع هولدر موبایل، گزینه مناسبی را برای خود انتخاب کنید.